hai assalammualaikum

Sukan Ria Carrier Junior

Koleksi Mainan Comel ‘SUKAN RIA’ Carrie Junior 

Ada Mainan Tersembunyi Di Botol Carrie Junior - Semalam, Fariza dapat sabun mandian daripada Carrie Junior. Suka dengan sabun Carrie Junior ni sebab bau dia yang wangi. Fariza pun suka sebab botolnya yang cantik dengan gambar kartun tu. Setiap kali ajak mandi, tunjuk botol Carrie Junior ni, memang laju je nak mandi. Lagi best, kalau korang nak tau, sebenarnya ada mainan dekat botol Carrie Junior ni. Hah!!, korang kena la cari ye. Jangan buang botol tu terus. Nanti mainan comel tu pun terbuang juga. Kali ni ada mainan tema " Sukan Ria " di letakkan.

Syok Mandi dengan Carrier Junior

Budak-budak ni memang suka bermain, lagi-lagi kalau dalam air. Masuk dalam besen, hah main la air sepuasnya. Macam Fariza, suka la bawak mainan dia masuk dalam besen masa air, lepas tu cakapla sorang-sorang. Nad jaga dekat luar pintu bilik air, biarkan dia main dulu sepuasnya. Yela, budak-budak mandi kena ada pengawasan orang dewasa. Kang leka bermain, tergelincir ke, tenggelam ke..susah oo..Lagi best mandi dengan Carrie Junior..hehee..

Walaupun mainan seringkali dilihat sekadar permainan dan sesuatu yang menyeronokkan, namun ia sebenarnya lebih dari itu. Mainan sekurang-kurangnya dapat menyediakan peluang untuk si manja belajar dalam pelbagai aspek pembangunan diri. Ia menyediakan ruang untuk kanak-kanak mengukuhkan kemahiran fizikal mereka, menggilap kemahiran sosial dan emosi, serta meningkatkan perkembangan bahasa dan pertuturan.

6 koleksi mainan comel Carrier Junior

Direka untuk mencetuskan keriangan kepada kanak-kanak, CARRIE JUNIOR telah mereka 6 figura mainan comel yang dikenali sebagai ‘Sukan Ria’ bagi membantu perkembangan imaginasi dan minda mereka. CARRIE JUNIOR bukan sahaja sentiasa menggalakkan keseronokan masa mandi, ia juga turut menekankan amalan nilai murni di dalam interaksi semasa bermain dengan permainan dengan cara yang kreatif dan imaginatif.

Sebanyak 6 figura mainan comel yang terdiri daripada
1) CARRIE JUNIOR- si gajah yang gemar bermain bola sepak,
2) SPEEDY TOMMY- si kura kura yang terpantas di atas trek larian,
3) TUFFY TEDDY- si beruang yang paling kuat,
4) DRIBBLY MINKY- si racoon yang mahir dalam sukan hoki,
5) SMASHY MACKY- si monyet yang tangkas bermain ping pong,
dan juga trofi kejohanan sukan yang akan di bungkus setiap satu di dalam setiap produk CARRIE JUNIOR bersaiz 700ml.

Sama seperti pembungkusan CARRIE JUNIOR sebelum ini, koleksi mainan baharu ini akan disembunyikan di dalam ‘ruangan rahsia’ yang akan menempatkan figura mainan ‘misteri’ dan menggalakkan anak-anak untuk meneroka, merangsang sifat ingin tahu dan memberikan mereka keseronokan. Dengan koleksi mainan CARRIE JUNIOR Sukan Ria yang baharu, masa mandian si manja pasti akan menjadi satu pengembaraan yang menyeronokkan kerana dapat menggunakan imaginasi mereka.

Khusyuk main
Fariza dapat Si Gajah

Fariza dapat gajah..hehee..comel je..Lepas tu main dengan board game...Kalau korang nak tau dekat mana mainan tersembunyi tu, bolehla tengok link yang nad bagi ni: https://www.youtube.com/watch?v=zQeT_TAF9f8&t=3s

Carrier Junior Baby Bath

Koleksi figura CARRIE JUNIOR & Buddies boleh didapati bersama mana-mana variasi CARRIE JUNIOR Baby Bath, CARRIE JUNIOR Baby Shampoo, CARRIE JUNIOR Baby Hair & Body Wash serta CARRIE JUNIOR Kids Shampoo bersaiz 700ml
                                           

Tentang CARRIE JUNIOR
CARRIE JUNIOR merupakan rangkaian premium penjagaan diri si manja yang membantu merapatkan hubungan ibu bapa dengan si manja melalui waktu mandian yang menyeronokkan. Rekaan pembungkusan yang menarik dan berwarna warni membantu kanak-kanak mencetus imaginasi di dalam bilik mandi.

Rangkaian CARRIE JUNIOR diformulasikan dengan Fruito–E, kombinasi ekstrak buah semulajadi yang diperkaya dengan nutrient dan vitamin bagi membantu menyubur, melembap dan melindungi rambut serta kulit lembut si manja. Rangkaian CARRIE JUNIOR memberikan anda pelbagai pilihan wangian buah-buahan bagi memastikan si manja sentiasa berasa segar dan bersih sepanjang hari.  Carrie Junior yang bertindak membersih dengan lembut dan efektif ini sangat sesuai untuk kegunaan harian.

Diiktiraf Halal, rangkaian Carrie Junior termasuklah Baby Bath, Baby Shampoo, Hair & Body Wash, Baby Powder, Baby Lotion and Baby Oil. Ia juga mempunyai bau buah-buahan yang digemari kanak-kanak.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. anak saya kalau nampak shampoo or sabun Carrier Junior ni confirm nak beli sebab packaging dia sangat 'menarik minat' budak-budak. hhuhu

    ReplyDelete
  2. not bad, the kid is so cute! .. buy baby wash, get toys. good marketing.

    ReplyDelete
  3. good sharing, and i believe this is very workable for many mummies!

    ReplyDelete
  4. beli ni sebab nak mainan die,,, hehe.. tp mmg wangi pon... wangi die kt badan tahan lama kan...

    ReplyDelete
  5. The game looks fun for kiddos. I am not a mother or I would definitely get this for my kid!!

    ReplyDelete
  6. Baby Bing would have loved the toy elephant! Gotta get some Carrie junior shower gel

    ReplyDelete
  7. Alololo..comelnya dia..suka la dia tu dpt carrie junior

    ReplyDelete
  8. teringat dulu2 mesti beli carrie junior utk mandian anak2. Yg bebudak pun suka sebab ada mainan..hehe

    ReplyDelete
  9. Mainan comel itu sangat comel. Harap boleh dapat untuk anak-anak saya. Mereka suka mandi guna brand Carrie Junior.

    ReplyDelete
  10. Wah...bestnya dapat produk carrie junior, sis mmg suka guna bedak carrie wangi

    ReplyDelete
  11. Carrier Junior looks like a great product for kids and the game board looks so much fun.

    ReplyDelete
  12. Good review! Glad your baby loves it too, and itbis reliable brand.

    ReplyDelete
  13. Cute nya model tu... Hehehe... Memang best mandian carrie junior ni sebab wangi.

    ReplyDelete
  14. Gambar yang mula2 tu fariza nampak macam boy lah, hehe. Fariza kena simpan rambut kasi lebih panjang la lepas ni, hihi

    ReplyDelete
  15. alaa comelnya Carrie Junior. Saya pon pakai juga tau hehe

    ReplyDelete
  16. Carie junior, Zaman saya kanak - kanak dah ada dah jenama ini, Time tu jenama ni taja rancangan kartun so boleh lah ingat hihi.

    ReplyDelete
  17. Mommy ada satu. Dapat racoon... Mommy tak pernah tahu ada mainan dalam botol mandian..semalam g rumah jiran ada banyak botol carrier junior.. memang semua botol CJ ada tempat mainan tu..hahaha

    ReplyDelete
  18. hahahah i tengok muka fariza yang atas sekali muka terpaksa ke tu fariza eh geram lah tengok dia comel je nengok hehe

    ReplyDelete
  19. carrie junior! this is like the most fav brand for kids! hehe

    ReplyDelete
  20. alaa comelyna gajah tu. suka dengan carrie junior, kadang curi-curi pakai anak buah punye. eheehe

    ReplyDelete
  21. Bukan anak je kata comel. Mak pon kata comel. Sambil mandi, anak2 leh main mainan comel ni...

    ReplyDelete
  22. Sama dgn anak sy..kalau beli carrie junior mesti cari mainan dulu

    ReplyDelete
  23. Kecik-kecik dulu pun pakai Carrie Junior..selalu tgk iklan keluar di TV. Tapi baru tahu ada 5 haiwan utk Carrie Junior ni. Syampoo tak pedih mata. Memang kena kumpullah mainan tu. bagi budak mesti suka.

    ReplyDelete
  24. Hai Fariza... menan fariza dapat sama mcm untie Bonde dapatlah... Gajah pink tu comel sgtkan!

    ReplyDelete
  25. Benudak mmg suka produk ni. Wangi sangat

    ReplyDelete
  26. Carrie Jr memang sinonim dengan kelengkapan utk budak2..apatah lagi dapat toys macam ni. Lagi seronok la diorang kan

    ReplyDelete
  27. Bestnya beli Baby Bath Carrie Junior dapat mainan comel. Lia suka pakai bedak baby Carrie Junior sebab wangi sangat.

    ReplyDelete
  28. Cutenya the toy! I remember I use theirs shower gel when I am young too. Now kids have more fun during bath time!

    ReplyDelete
  29. Brand yang jadi pilihan untuk ibu2.. dari dulu smpai skrg

    ReplyDelete
  30. This is really a long brand and trustable but many mommies. Anak awak mesti happy kannnn

    Racheal

    ReplyDelete