hai assalammualaikum

Dulu nad ada abang angkat pun masa tingkatan satu, abang angkat tingkatan 5 ke 4 tak silap. Lepas tu terus hilang mana ntah pergi..haahhaa. Anak kita Fariza, advance dari maknya, kecik-kecik dah ada abang angkat. Amboii awakkkk..kecik-kecik dah ada nak jadikan awak adik angkat ye..


Nak tau siapa abang angkat Fariza..ni hah!!, anak blogger jugak. Anak Kak Suhaida..hehee. Anak dia ni pertama kali jumpa Fariza masa makan tempat hipster dekat Garage 51 Bandar Sunway. Biasalah kecik-kecik Fariza montel, gebu gebas..mestilah ramai geram..hahaa. Tapi anak kak su ni, alahai lupa pulak nama dia, sejak jumpa tu, dia ambil gambar Fariza dan tengok selalu gambar Fariza. Kata Kak Sue la..

Lepas tu lama tak jumpa. Sampaila satu event, event ape lupa pulak, baru jumpa balik. Fariza pun dah besar. Tapi anak Kak Sue suka benor dengan Fariza ni ha..Asal jumpa terus datang dekat..



Sampaila masa event dekat Little Kingdom, dia cakap dengan kitaorang nak jadi abang angkat dia la..hahaa..Nad tak kisah pun, biasalah, budak suka baby. Oklah Fariza dah ada abang angkat..hehee..

Fariza ni pun suka berkawan. Tak kisahla baya dia atau tak, suka benar bila dapat jumpa kawan. Yela dekat rumah pun dia sorang-sorang. Memang tengah nak bagi adik untuk dia.Eh!!..hahahaa..bye..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Hahahahaa... hamboi pandai nak beradik angkat, Anak Kak Sue yang bongsu nie,nama Faris,tapi panggil Adik.. tapi Adik anak Kak Sue tu memang suka baby, memang suka sangat dengan Fariza. Pantang nampak, nak dukung saja.. tiap kali event siap tanya Cik Nad datang tak Ibu.. ehehe..

    ReplyDelete
  2. hehe.. kecik2 dah pandai ye dia.. seb bek abg angkat suka melayan dak kecik ni ye..

    ReplyDelete
  3. pergh.. kecik2 dah ada abang angkat.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh... Lucky her ada abang angkat at young age. XD

    ReplyDelete
  5. abg angkat fariza teringin nak ada adik tu, bosan...moga2 lepas ni dia betul2 dapat adik...heee

    ReplyDelete