hai assalammualaikum

Tiap kali nampak kamera daddynya, mesti dia nak tekan sana sini. Dia akan perhati apa daddy buat. nanti mula la menyibuk nak join sekali. Bila nad perhati, dia memang tak suka ambil gamabr dengan kamera, tapi dia lebih suka diambil gambar dengan kamera dslr siap lampu. Mungkin sebab lampu tu cahayanya terang, dia akan pandang ke kamera dan senyum.

Kalau Fariza Minat Photographer

Nad tak kisah kalau dia minat dekat photographer. Sekurang-kurangnya, daddy dia ada pembantu, tak pun pengganti daddynya. Barang kamera pun dah ada, takyah susah-susah beli. Kalau dia minat dalam bidang photographer, nad pun boleh tumpang sekaki..hahaa. Yela bolehla tolong ambilkan mommynya gambar dengan product review..hahaha.

Mommy Get ready ye

Tengok je lagak dia, dah macam photographer. Fuh..mommy sukarela jadi model Fariza..hahaa.

1,2,3 ..say cheeseee

Kalau dia minat, harap-harap lepas ni suruh ambil gambar dia on je. "Fariza, tolong ambil gambar mommy".." ok mommy, boleh saje "..jangan dia malas sudah. "Fariza, tolong ambil gamabr mommy".." Mommy ni asyik gamabr je, penat Fariza "..zzzzzzzz...meletop mommy..hahaa.

Kalau dia suka ambil gamabr,bolehla ajak pergi event. Tolong mommy ambil gamabr..bestnya la kan..hahaha. Berangan dulu takpe..kihkihkih..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Bakat mcm ni jgn ditolak kan...anak2 suka kita galakkan...boleh jd satu kerjaya profesional.

    ReplyDelete
  2. jadi model lah, lagi best hehehe

    ReplyDelete
  3. beli la satu kamera yg btul utk anak. yg bleh kluar gambar bila snap tu.

    ReplyDelete
  4. Ok daddy dah ada trainee dah tu hehehe

    ReplyDelete