October 2016
hai assalammualaikum

Patung Bear Dari Bandung - Haritu ada seorang rakan nad ni dia pergi ke Bandung. Best tengok dia pergi bercuti, nad ni entah bila dapat jejak ke sana. Bila dapat jalan-jalan melancong. Sentiasa berdoa murah rezeki dapat pergi bercuti negara orang ni. Mungkin suatu hari akan jejak kan. Takpe jangan mengeluh...pasti akan pergi jugak. Oh berbalik cerita pasal kawan nad ni, dia dulu seorang blogger, tapi dah tak berblog, tapi dia ada buka butik dan jual alatan makeup. Korang boleh tengok ke SMD Boutique Cafe dan Yicosmetic.

Haritu kawan kita ni tanya pasal alamat semua-semua la, sebab nak pos barang dari bandung untuk Fariza. Untung jadi budak kecik ni, semua dapat..ehhee. Tapi tak cakap pun barang apa. Nad pun bagila. Lepas tu dalam beberapa hari sampaila barang tu. Nad yang excited buka..hahaa..sebab ingat barang review..kahkahkah..padahal tengok nama dah dari siapa..kihkih..



Bila buka, wahhh..patung bear comel, warna biru pulak tu. Heyy, maknya yang suka warna biru, anak tak tau..ahaha..Maknya yang jeles sebab warna biru..hahaah..Habis dibeleknya patung tu.

Maaf muka dia memang macam tu..hahahha..Tapi hati dia gembira..

Oh kawan kita nama dia Tya Salmid. Terima kasih Tya. Akan ku jaga bear ni elok-elok..hehe.
hai assalammualaikum

Perangai Fariza Setahun - Setiap kali umur dia meningkat, masa tu la sikit-sikit kita nampak perubahan kelakuan anak. Bila nampak depan mata, teruja mak  tu lebih sikit..hahaha. Macam ni la mak-mak, masa anak baby, tak sabar nak tunggu membesar pastu berjalan. Tapi bila dah besar, suruh patah balik jadi baby. 23 haritu Fariza dah setahun dah. Ligat anak dara sorang ni. Nak teroka macam-macam dah. Tapi yang tak boleh blahnya, perangai dia macam baby pula..hehee..kenapa nad cakap macam tu??

1) Makan benda masuk mulut


Kalau kita perasan, masa baby, meniarap la masa tu dia nak masukkan segala benda dalam mulut. Tak kisahla, plastik, sampah atau taik cicak..Semua benda terus masuk mulut nak makan. Fariza pula, masa baby dia tak macam tu, nampak benda pegang je masa kecik. Memang tak risau masa tu bila dilepaskan kat mana-mana.

Tapi nak masuk usia dia setahun, boleh pulak dia dah mula masukkan benda dalam mulut. Memang la orang cakap masukkan benda dalam mulut tu budak nak explore, tapi bahaya juga. Haritu sampah dia makan, lepas tu skru..aduhh anak..seriau mommy dibuatnya. Sekarang segala mainan dia, semua diamsukkan mulut. Bila diambil marah, pastu tunjuk perasaan, amik mainan lain, masuk mulut..ermm..Bunga pun boleh nak dimakan..haishh..memang sekarang kena perhati dia betul-betul..bahaya sangat.

2) Tidur meniarap


Masa kecik, nad memang tak pernah tidurkan dia meniarap. Memang elok tidurkan baby meniarap maa kecik, sebab dia selesa je. Tapi nad tak pernah buat. Bila dah setahun ni, dia yang pusingkan badan dia sendiri, tidur meniarap masa susu badan..hahaa. Kalau tidur macam ni, dia tidur lama. sebab dia selesa. nad pung pand dekat dapur pun dia takkan terjaga.


kalau letak bear kesayangan dia tu lagi tidur lama..ehhee.

3) Memanjat
 Sebelum berjalan, dia dah pandai memanjat. Semua tempat kalau boleh nak panjat. Ni yang peliknya..hahaa. Fariza suak buat perkara extrem dulu..hahaha..kalau boleh nak melompat sekali agaknya. Mommy kena tingkatkan penjagaan la nampak gayanya.

4) Berjalan 


Genap setahun, dia dah pandai berjalan sendiri. Teruja sangat mommy. Terkedek-kedek dia jalan..hehee. Lepas dah pandai jalan, asyik jalan je.

Macam banyak je perubahan dia bila setahun. Alahai Fariza..mommy sayang fariza.
hai assalammualaikum


Penalti Penentu Kedah Juara Piala Malaysia 2016 - Perlawanan akhir Piala Malaysia 2016 sebentar tadi menyaksikan Selangor yang berdepan dengan pasukan dari utara tanah air iaitu Kedah. Perlawanan diadakan di Stadium Shah Alam. Sudah pasti penyokong kedua-dua belah pasukan seronok menyaksikan perlawanan antara dua kumpulan ni dan debaran siapa yang menjuarai Piala Malaysia 2016 sudah terjawab. Kedah telah berjaya menjulang Piala Malaysia 2016 kali ini. Tahniah Kedah!!

Nad sokong dua-dua, sebab lahir dekat Selangor, belajar dekat Kedah..hahaa..adil tak..hehee..Padahal sokong Selangor 100%..yela anak Selangor kan. Tadi tengok dengan suami pun, tengok khusyuk..( padahal masa pertama nad tertido ). Suami pulak pilih Kedah sebab dia lahir dekat Kedah. Dan nad buat perjanjian, kalau Selangor menang, esok makan Spageti carbonar ( dah lama ngidam..tak tau nape )..Tapi selangor dah tewas..takpe. Selangor tewas tipis je..Cuma satu mata je..

Keputusan Penuh Piala Malaysia 2016 Selangor Vs Kedah

Separuh masa pertama kedua pasukan gagal menjaringkan gol walaupun berjaya membuat beberapa cubaan kearah pintu gol. Namun memasuki separuh masa kedua,pemain kedah Rizal Ghazali menjaringkan gol pendahuluan pada minit ke-51. Namun tidak lama selepas itu, pemain Selangor pula Ahmad Hazwan Bakri membalas jaringan pada minit ke 59 menjadikan kedudukan kembali terikat.

Keputusan Masa pertama : 0 - 0
Keputusan Masa Kedua : 1 - 1

Disebabkan keputusan sama, masa tambahan 30 minit telah diberikan. Punyalah nak tengok siapa menang ni. Dua kali masa tambahan diberi tapi tetap tiada siapa yang golkan. Dan akhir sekali penalti untuk menentukan siapa pemenang. Tu lagi cukup mendebarkan. Mula-mula Selangor gol, dan gol dan gol, tapi lepas tu tak gol. Kedah pulak tak gol, gol..fuh..dah akhirnya Kedah berjaya mengolkan masa penalti.

Penalti : 6 ( Kedah ) - 5 (  Selangor )

Biarpun Tewas Tipis, Bangga Pencapaian Selangor


Meskipun tewas, nad tetap bangga dengan pemain Selangor. Yela, siapa boleh bertahan di padang sehingga masa 130 minit. Perlawanan akhir ini adalah yang terbaik sehingga terpaksa ditentukan menerusi penentuan sepakan penalti penentuan. Selangor gagal memenangi sepakan penalti. tiga pemain gagal menyempurnakan sepakan penalti. Takpelah takda tuah tahun ni. Boleh cuba tahun berikutnya.

Selangor tetap dihati..huhuhu..

Tahniah Kedah

 

hai assalammualaikum

Restoran Bikin Panas Di Puncak Alam - Selepas beberapa tempat kedai makanan dalam pilihan untuk sambut birthday Fariza nafisah, akhirnya kedai makanan sepupu menjadi pilihan..hehee. Ni pun pertama kali kitaorang keluarga datang ke restoran ni. Almaklumla, masing-masing sibuk dengan urusan sendiri, bila dah plan tu, baru dapat datang.



Restoran Bikin Panas, memang panas bila keluarga Johari datang..hahaa..Huru-hara jadinya weii restoran tu. Kesian kitaorang buat dekat pekerja situ jadi kelam kabut..hahaha..dah namanya Bikin Panas kan..ehhee..Sebelum datang, kitaorang dah booking dulu. Nah amik satu meja panjang kitaorang punya.


Boleh tengok suasana kedai dia. Besar dan selesa. memang setiap hari, sepupu cakap penuh orang..Perghh..

Menu yang ada dekat sini, macam-macam ada..Ada nasi putih dan lauk-lauk, makanan bergoreng tapi malam tu kitaorang semua pilih untuk makan western dan roti canai beserta satay.


Makanan western yang ada dekat sini, macam biasalah chicken chop, lamb chop dan meatball. Tapi malam tu meatball boleh takda pulak. Haishh baru nak merasa..sedihh..


Satay yang aumm..



Yang ni pulak, nad order roti nan cheese. Boleh tahan juga sedap dia. Macam baiasa kuah dia semestinya kuah keema..huhu..Maaf makanan dah direbut dahulu, jadi gambarr macam ni la. Biasalah orang dah kelaparan.



Yang ni pulak capati denagn roti apa tak ingat..ahhaa. Ada ayam tandoori. Ni ayah dengan kakak order.

Kalau korang nak cuba, bolehla datang ke Restoran Bikin Panas ni.
Lokasi :  Astana Alam,Fasa 3,BdrPuncak Alam,Selangor.
Facebook: Restoran Bikin Panas



hai assalammualaikum

Penat Sangat Agaknya Sampai Tersalah Tarikh - Dari haritu nad cakap dengan mr mafia," 27.10.2016 Fariza pergi check up tau"..Beria ni, sungguh cakap tarikh tu. rasa dah tengok banyak kali dekat buku Fariza.Check up kali ni untuk setahun sekali dengan cucuk.


Last Fariza checkup bulan 7. Jadi bulan 8 dengan bulan 9 tak checkup. Nurse cakap check up terus untuk setahun. Ntah kenapa harini boleh tersalah tengok pulak. Dan pagi tadi, nad tengok balik dekat buku tu, bukan main terkejut lagi nad, rupanya tarikh salah. Sepatutnya checkup Fariza 24.10.2016. Nad tersalah tengok yang 27.7 tu..hahaha

Sampai klinik, cakapla macam tu, tapi terpaksa tukar appoinment jadi 2.11.2016..haish..Nad ni kalau bab cucuk Fariza memnag malas lambat-lambat. tapi salah nad juga. Dahla kena kejtkan Fariza pagi-pagi. paham-paham jela budak kecik kalau dikejutkan, mengamuk. Tapi lepas tu diamla bila naik kereta.


Lepas selesai, terus balik dan sarapan. Ayoyo..balik sampai rumah, Fariza sambung tido..hahaa. Sekali dengan nad..kihkih..Macam tu la, penat sangat kot nad. Buat macam-macam dekat rumah. Kemas, jaga anak, kurang tidur, kerja blog. Memang tak terkejar. Tapi takpela. Harap sampai 2 November nanti Fariza sihat je. Boleh dah cucuk setahun.
hai assalammualaikum


Running Man Challenge Malaysia - Selalu nampak iklan Running Man Malaysia ni dekat tv masa tengok cerita Running Man Korea. Dan haritu, Running Malaysia ni keluar dekat Meletop. Masa tu ulangan  cerita Meletop. Mula-mula tak ambil kisah pun apa yang dibicarakan diaorang. Sekali, diaorang ada sebut, akan ada seorang peserta Running Man Korea akan muncul. Terus update status dekat facebook. Nak tau, yang komen dekat status nad semua cakap Lee Kwang Soo akan datang..Aaarghhh!!..menjerit weii..Nad peminat setia Lee Kwang Soo..huaaa..Ada member suruh masuk Running Man Challenge Malaysia ni, baru boleh jumpa Lee kwang Soo..hahaa..tak dapatla...

Korang kalau suka aktiviti challenge ni, cubala join Running Man Challenge Malaysia Hydrated By 100 plus ni. Mana tau rezeki korang terpilih. Mana tau lagi kot-kot menang.

Pasukan Running Man Malaysia








Acara Running Man di Malaysia bakal diketuai oleh 4 orang selebriti tempatan di peringkat akhir. Kenali mereka sekarang kerana anda berpeluang untuk mengenali mereka dengan lebih rapat jika anda terpilih untuk memasuki pasukan Running Man Malaysia nanti. Antara artis nya ialah Ajak shiro, hairul Azreen, Ayda Jebat dan Saharul Ridzwan.

Kemunculan Khas Lee Kwang Soo Untuk Running Man Challenge Malaysia By 100 plus

Peraduan Online Eksklusif Peminat Lee Kwang Soo

8 oktober - 24 oktober 2016





Siap ada peraduan khas untuk peminat Lee Kwang Soo. Peraduan dia mudah je. Cuma daftar, lepas tu hantar video dan ajak kawan. Siapa terpilih untungla dia dapat jumpa Lee Kwang Soo..oiii..Ramai dah sertai..

Nak tau lebih lanjut boleh layari http://100plus.com.my/campaigns/100plus-running-man
haia assalammualaikum

Fariza Nafisah Setahun - Ya Allah, sekejapnya masa berlalu. Sekejap je dah setahun Fariza Nafisah ni. Mcam baru haritu lepas beranak kan kau nak oii!!..Sekarang dah setahun dah. Heyy!! macam tak percaya je..hahaa..serius..Padahal hari-hari sama dengan dia, tengok-tengok dah setahun. Bila dah setahun ni mestilah nak sambut kann..Nad memang excited bila nak sambut birthday orang ni..hahaa. Selalu sambut birthday mommy daddy dia je, sekarang sambut birthday anak pulak.

Nad sambut birthday Fariza sederhana je. Sambut dengan Keluarga nad. Dengan keluarga Johari ni pun dah cukup meriah, huru-hara dan kepoh habis..hahaah. Memang rancang nak makan dekat luar. Saje kan, nak sambut birthday anak. Mula cadang nak makan pizza, tapi tak jadi, pastu ingat nak makan nasi arab pulak, tak jadi juga, last-last makan dekat kedai saudara je la dekat Puncak Alam. Kedai apa, tu nanti nad cerita ye.


Malam ahad tu kitaorang semua gerakla. Biasalah budak kecik, masuk dalam kereta terus tidur. sampai kedai je, dia tak bangun lagi..Hah!! tengokla..tidur dekat meja..hahaa..Masa tengah tidur tu la pakaikan dia topi tu..hehee..memang tak bangun. Ngantuk sangat. Mana taknya, siang pulun main sakan dengan sepupu dia.



Lepas tu disuruh kejut, sebab nak sambut sangat..hahhaa. Nad pun jadi kejam sekejap,..hehe..kesian anak, tidur-tidur kena bangunkan..tapi apa Fariza buat, dia tetap tidur lagi..Ya Allah ngantuk sangat tu..hahaha.silalah tengok video tu. Sayangnya, video yang diambil adik ipar kabur..huaaa..sedihh..kalau tak memang kenangan..tapi mr mafia ada amik video..tak taula kalau ni dia amik video ke tak..sob..sob..sob



Lepas tu beberapa minit, dia bangun sendiri. Tapi masih blur, apa yang terjadi di sekeliling..hehehe. terus je nyanyi "Selamat Hari Jadi, Selamat hari Jadi, Selamat ahri Jadi Fariza Nafisah, Selamat Hari Jadi "..yeahhh..muka tetap takmau senyum..hahaha. Kek tu disponsor adik nad, sebab suami dia pun birthday sekali. Tapi suami dia punya birthday 30 oktober kot tak silap.


Yeahhh potong kek..potong kek..Ooopss..dia nak amik kereta tu pulak..tanpa bagi salam pun..hahaa.


Selamat Hari Lahir anak mommy. Semoga menjadi anak yang solehah, dengar kata, anak yang baik, yang bijak. Mommy doakan Fariza membesar dengan baik. Terima kasih sebab memudahkan urusann mommy  masa bersalinkan Fariza. Terima kasih sebab sentiasa temankan mommy ke sana sini. Sentiasa kuat dengan mommy dari dalam perut lagi. Mommy love you.




Terima kasih semua keluarga tercinta.


Terima kasih aunty Liza bagi anak patung ni..hehee.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang mendoakn Fariza..
hai assalammualaikum


Jualan Barang Penghabisan Stok Di dewan Meru - Haritu nampak kawan post gambar, dia belikan mainan untuk anak dia. Harga mainan anak dia tu RM5. Jadi minggu lepas nad pun balik Meru sebab nak sambut birthday Fariza yang pertama. Jadi dapat pergila ke jualan barang penghabisan stok ni. Masuk-masuk semua barang-barang baby dan budak-budak. Ada pakaian, mainan dan macam-macam lagi la.


Tengok harga, memang banyak diskaun, ingat harganya bawah RM20 semua, rupanya tak..hahaha..Datang sini memang kena tengok dengan teliti, kalau nak harga murah. Tapi bila ditengok balik barang-barang dekat sini ada yang berjenama. Jadi kira murahla bila dapat diskaun macam ni. Diskaun banyak pula tu.






Pergila ke tempat mainan. Mula-mula dibagi patung perempuan yang dalam cerita woody woodpecker tu..tapi lepas tu dia ternampak patung binatang apa ni namnya ntah. Dalam banyak-banyak barang, patung kecik tu juga dia nak..Tengokla video tu..taknak lepas patung kecik tu..hahaa. Bagi besar taknak. Patung kecik yang dia pilih tu jenama ban dai..Bila nad tengok balik, jenama tu mahal kalau dekat luar. hampir RM80 ke atas la. Tapi nad beli dekat sini, harga patung ni pun dah RM19 tak silap..kohkoh. Nampak tak murah. Berkualiti ni. Memang dia sayang giler dekat patung ni. Siap di bawa tidur


Biasalah, kita ni mak-mak pantang tengok benda comel. Dah terbeli bantal kuning ladybird tu. Dia tulis harga diskaun 30%.. Bantal ni pun untuk Fariza, yela bila dia terlena dekat luar,, ada bantal selesa ni..hehehe. maafla mr mafia, dapat isteri macam ni, tapi semua untuk keselesaan anak juga..hehee..Terima kasih belanja.

Event ni sampai 2 November. Jadi orang Meru, bolehla pergi tengok-tengok..hehee..Dah tengok mesti terbeli..hahaha..


hai assalammualaikum


Tshirt DIY Sendiri Di Printcious - Yeahh, terujanya bila barang yang kita idamkan dah sampai..hehee. Barang yang nad DIY sendiri dekat laman web Printcious. Ingat tak nad ada tempah barang dekat Printcious. Nad pernah share entry dekat blog ni. Tak ingat, takpe, nad tolong bagi link dia. Tekan perkataan Printcious ni. Kat situla nad ajar macam mana nak DIY barang kita. Mudah je..Sekarang barang dah ada depan mata..wihuuu!!

Dah lama idamkan T-shirt yang ada header kita sendiri ni. Bila nak keluar ke mana-mana, bolehla pakai T-shirt ni, nampakla yang kita ni blogger walaupun blogger tak popular..hehee. Sekurangnya, kau nampak header ni dekat baju, kau tau dia ni blogger..cewahh gitu..Walaupun simple, tapi lawa sangat di mata nad, sebab nad yang design sendiri. Hasil kekreatifan tangan nad ni..hahaa..Puas hati sangat!!.


Baju ni memang ada warna putih. Tapi warna putih dia tak jarang. Kain jenis 100% poliester. Tak panas pun bila pakai, sejuk je rasa. Masa nad design baju ni, risau juga, takut gambar dia kabur atau pecah, tapi nasib baik, gamabr clear je. Takda cacat cela dekat baju tu. Apa yang kita design, cantik je dia dekat Tshirt tu. Nad amik saiz S, jadi baju ni nampak kecik dekat nad, sebab baju tak tutup punggung. Tapi takpe, boleh pakai baju dalam lapis..takde masalah..hehee..

Gambar pun takkan hilang kalau kita basuh. Sebab gambar tu bukan jenis lekat. Gambar tu memang elok je dicetak.

Berkenaan baju:
- Polyester performance T-shirt that helps improve physical performance
- Supports the body's natural temperature regulating mechanism. .
- Works great in hot weather but also a great choice in cooler temperatures.
- Won't become damp and chilly like cotton shirts.
- For year-round comfort, make a performance T-shirt your first choice.
- Material: 100% Polyester
- Sizes available: Female: S, M, L, XL (with stylist slimming cut)
- Colours: White
- Printing: Heat transfer printing using EPSON sublimation printer


Hah, apa lagi korang, bolehla tempah design hadiah korang sendiri. Nak bagi dekat kawan ke, mak ayah ke, pakwa makwa ke..haishh sesiapa je la..boleh pergi ke Printcious. Banyak lagi barang dekat situ selain T-shirt. Ada mug, ada bantal, ada frame..haishh macam-macam lagi la..Pergi ke https://www.printcious.my

hai assalammualaikum

Kang Gary Meninggalkan Running Man - Nad ni bab-bab gosip korea memang tak amik tau la. Tak pernah pun layan cerita Korea. Cuma satu rancangan Korea je nad layan iaitu Running Man. Memnag suka giler. Setiap orang dalam tu memiliki personaliti berbeza. Pernah buat entry pasal Running Man..

Running Man Best Ke??
Kenapa Running Man Best Dan Digilai??


Dan macam baisa nad akan blogwalking blog orang. Dan nad terbaca dekat tiga blog dah mengatakan Kang Gary akan meninggalkan Running Man. Serius!!!..Kang Gary ni takde la hensem mana, takde lawak mana, tapi kadang-kadang lawak juga, blur juga..hehee..nak menipu pun tak pandai.

Dan selalu diejek yang rupa dia ni macam sotong. Kesian giler!! Paling best bila dia dengan Ji Hyo digandingkan sebagai Monday Couple..Tapi lepas ni semua tu takda..T_T...mesti lain macam bila Gary takda...


Gary nak berhenti dari Running Man sebab dia nak tumpukan pada muzik dia.  "I want to spend more time on music, and I want to study it more" - Kang Gary. Walaupun Gary sudah dipujuk oleh staff Running Man untuk tidak keluar dari Running Man tapi ianya tidak mengubah keputusan Gary. So, staff Running Man hormat dengan keputusan beliau tersebut.

"We sincerely thank Gary for putting everything into the show for 6 years, as one of the original members of Running Man. Gary wishes to focus on his career as a musician, and we wish him the best" - production staff Running Man



Gary akan bersama untuk kali terakhir dengan Running Man pada 31 Oktober nanti. Apa kan jadi deka cerita Running Man nanti tanpa Gary..huaaa..Mesti last episod tu sedih gilerrr..Lagi-lagi Ji Hyo..semua la sedih..entah-entah dengan nad sekali sedihh...huaaaa..why!!..why!!//why!!...Apa-apapun semoga berjaya Kang Gary.


hai assalammualaikum

Safi Shayla Pek Fleksi Lebih Jimat Dan Fleksibel - Nad pernah pakai syampoo Safi Shayla ni. Memang best. Pertama kali keluar iklan memang terpengaruh sebab botol dia yang cantik dan warna warni tu. Lagi satu, sebab ada Habatus Sauda yang banyak manfaatnya. Korang boleh baca entry nad tentang penjagaan rambut dengan shampoo Safi Shayla ni.


Memang kemana-mana nad bawak botol shampoo ni kalau pergi bercuti. Berat memang la, tapi nak buat macam mana. Tapi hati nad gembira bila dapat tau Safi ada keluarkan shampoo Safi Shayla ni jenis Pek Fleksi. Lebih jimat dan Fleksibel..wihuu..SAFI Shayla rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung yang diperkaya Habbatus Sauda memperkenalkan satu solusi penuh inovasi ,SAFI Shayla Pek Fleksi

Paham-paham jela bila ekonomi makin meningkat ni, semua barang nak naik. Kita sebagi pengguna sebolehnya nak cari barang murah. Nak tunggu sale bukan selalu. Nak taknak terima jela harga yang ada. Pada masa yang sama memberikan nilai dan kualiti yang tinggi.Kebanyakan pengguna mengurangkan kadar perbelanjaan tetapi masih berusaha untuk mendapatkan barangan berkualiti untuk melengkapi keperluan isi rumah.


SAFI Shayla Pek Fleksi mudah guna boleh digunakan terus atau digunakan sebagai pek isian semula. Boleh juga digunakan sebagai pek kembara. Kualiti syampu dikekalkan agar keberkesanannya boleh dinikmati pada harga yang lebih jimat.

Inovasi Pek Fleksi merupakan inovasi pertama dalam industri syampu. Diambil dari perkataan "fleksibel" iaitu sesuatu yang boleh digunakan dalam pelbagai cara dan keadaan. SAFI Shayla melengkapkan kehidupan wanita bertudung yang sentiasa mencari produk berkualiti pada harga mampu milik. Dengan satu syampu pada satu harga,pengguna boleh menggunakannya pada tiga keadaan yang berbeza.



Warna dan corak reka bentuk pada setiap variasi syampu SAFI Shayla Pek Fleksi dikekalkan sama dengan format asal SAFI Shayla pek pam dan botol,agar dapat memberikan kemudahan kepada pengguna untuk mencari produk ini.Pek inovasi bersaiz 480g ini memudahkan pengguna membawa kemana sahaja Malah pek ini juga mesra alam dengan penggunaan plastik 65% lebih kurang.


Shampoo Safi Shayla boleh didapati di mana-mana pasaraya di seluruh Malaysia dengan harga cuma RM14.65 sahaja satu pek tu. Untuk maklumat lanjut mengenai jenama SAFI ni, korang boleh terus ke laman facebook SAFI, Instagram atau tonton di Youtube SAFI . Link kat bawah ye =)

Facebook  | www.facebook.com/SAFI.MY
Instagram | www.instagram.com/SAFI@safimalaysia
Youtube    | www.youtube.com/safimalaysia