hai assalammualaikum

haiii you allsss...pekabo..harap2 semuanyer sihat2 belaka..Ya Allah lamanya tak on blog ni..berapa minggu dah..rasa dah sebulan..semenjak kes line tak berapa ok..lagi2 keje yang semakin memenatkan..kerinduan terhadap blog semakin membuak (pergh ayat kau..sadis..=p)..tapi betul weii...rindu giler sangat2 dengan blog nad ni..dengan korang-korang semua..malam ni ku berusaha untuk membuat entry..hohohoho...(setelah lama tak on9..jadi giler sekejap)..cerita semua dah lama-lama...sadis-sadis

14.4.2013..tengok tarikh best je..senang ingat..hehehe...hari yang dinantikan..hari yang ditunggu telah tiba..bukan raya..tapi..hari yang sangat bermakna untuk diriku..wahh..sadis lagi ayat ni..hhehe..tarikh hari nad telah menjadi tunangan orang...syukur...alhamdulillah..segalanya telah berjalan dengan lancar...segala penat lelah ku tidak sia-sia..tido lewat sudah semestinya..hari penting kita...kalo boleh semua nak perfect..hohoho..menyiapkan barang hantaran memang part yang paling best..walaupun tak berapa cantik, tapi nad puas sebab hasil dari diri kita yang ikhlas ni..hahahha...

Persiapan majlis memang nad dah prepare awal-awal..nad beli barang sikit-sikit, beli awal biar kerja berjalan lancar dan tak kelam kabut..sebelum tu nad memang dah buat list..list penting biar kita tak lupa barang apa yang perlu ada..selain itu, nad ada juga serach dekat google apa yang perlu ada, apa yang tak perlu ada, tengok hiasan macam mana..syukurla ada kakak nad tolong nad..kalau tak memang lambat semua keje..hehe..kalau korang nak tau, nad sibuk sampai hari yang dinantikan tu..hari ahad 14.4...pagi2 dah bangun..pukul 6.30 solat subuh..pas solat nad decorate lagi hantaran..masa tu yang tinggal hanya coklat klcc dengan sireh..kalau korang nak tau, dalam pukul 10 pagi nad kene pegi pasaraya beli barang mana yang tak cukup..hahaha..hebat tak hebat bakal tunangan orang kene pergi shoping..memang sibuk...

Pada pukul 1 petang mak andam pun datang..dan nad telah dimekapkan menjadi artis (ok jangan nak perasan)...selesai mekap..nad kene tunggu plak la..pihak lelaki tak datang lagi..biasalah..adat menunggu ni..perempuan kene sabar jela..pukul 4 petang barula pihak lelaki sampai..cuba hang bayangkan berapa lama kene tunggu...fuhh..terdiam kaku jela..dahla lapo..tak makan..lagi..tapi masa tu nad relaks je..cool..tak cuak pun..tak debar pun..hahaha...biasa je...hehhee..dalam bilik tersipu malu..habis bincang..tak sabo nak kuar bilik..hahaha...(gelojoh tul)...ok ar tengok gambr jela...hehe..biru tetap dihati

aq dengan barang hantaran aq..hasil kreativiti aq dengan kakak ku..hehehe...banyak sponsor makanan dari sedara mara..thnk you all...

macam artis tak..hahahhaa...
simple but alegant..wah kau...hahaha

sarung cincin...tersenyum lebar ye..hehe..my mother in law
gelapnyerla mamat ni..hahaha..takpe kau tetap dihati..hahaa..my jejaka mafia
bakal family ku..hehehe..
ada banyak lagi cerita tau2..tapi gambar belum siap lagi...huhuhuhu..sabo jela...yang ade ni pun gambar yang ditag..ade jugak cerita sedih....tapi nant nad cerita ye..( al-fatihah buat arwah bakal mak mertuaku..entry khas untuknyer akanku buat )
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. tahniah.. cantik dan manis, baju nad pun cantik...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yang, nampak sweet! hehehe. bila langsungnya? hehehee

    ReplyDelete
  3. dah bertunang pon sis.. tahniah yee.. cpt2 kawen taw-taw.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah akak! lama akak sunyi tahu2 akak bertunang! i'm hepi for u kak :)

    ReplyDelete
  5. salam nadia...

    tahniah ye...sweet sgt...hitam itu menawan....jejaka itu tetap di hati ye...

    ReplyDelete
  6. wah!!! dpt jugak tgk muka si tunang nad..hehe

    ReplyDelete