April 2012
haii assalammualaikum...
selmat malam..sebab dah malam..hehee..pekbo sume..tgh buat ape...hehe
ermm...ape nk citer erk mlm2 ni..lama dh x update blog..tbe2 mlm ni rs nak update plk....huhuhu..

kdg2 miszrockers jeles dan cemburu tengok orang lawa n cantik n cun n sweet ni..auww banyaknyer...ramai peminat..ramai nak kenal..ramai nak dekt..xyh tggu nak cr kwn..kwn dekt ngn die n..sume2 la..yang x lawa duk terpinggir..menunggu kawan..malu nak jmpe kwn sebb x lawa..muke berjerwt..malu nk jmpe org..malu nk pndg org..malu nk kuar...sume2la..tapi pada pndgn miszrockers..sume tu x penting..yang penting hati seseorang itu nak berkwan..kalo die sudi berkwn..die x kisah dengan paras rupa kita..die x kish sumenyer..yg penting kwan..

orang ckp kecantikn xkn kekal lama...so jangan la berkwn atau menyukai seseorang kerana paras rupe..kerana hati orang lain-lain..kadang-kadang yang lawa itu lagi truk dari yang x lawa..ahhahaha...hanya cakap je..miszrockers pun bukn lawa pun..tapi alhamdulillah..kawan sume ade..sebab perangai sy yang suma orang senang dan suke..
trime ksh mereka yang ingin berkwn dengan miszrockers..dan trime kasih kepada si dia sebab menerima miszrockers dengan seadanya...hehe..peace yoo..