Peluang Berniaga, Rebut Peluang Menjadi Usahawan Dengan Modal Rendah, Program Membantu Mereka Menjadi Usahawan dan Berniaga

hai assalammualaikum

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees

Peluang Keemasan Untuk Berniaga Dengan Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees -  Perniagaan merupakan satu peluang dan ruang yang benar-benar boleh memberikan pulangan lumayan. Tidak kiralah berniaga apapun, yang penting prospek perniagaan sememangnya salah satu cabang untuk seseorang itu untuk hidup senang. Meskipun bermula dengan kecil-kecilan, tetapi berkat ketekunan dan kesabaran pastinya akan membuahkan hasil yang membanggakan.

Rebut Peluang Menjadi Usahawan Dalam Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees Dengan Modal Yang Rendah

Hah!!, harini nad nak kongsi benda yang sangat best untuk mereka yang suka berniaga, suka cari duit tidak kira secara sepenuh masa atau secara sampingan. Sedang ekonomi tengah tak menentu ni, bolehlah cari duit sikit dan memerlukan sumber kewangan yang mencukupi untuk menjalani kehidupan seharian. Korang mesti tertanya-tanya, jenis perniagaan apakah yang patut diceburi, berapa modal diperlukan dan bagaimana untuk mendapatkan latihan dan khidmat nasihat. Hah!!, ni nad bagitau, korang berpeluang menjadi usahawan dengan join Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni dengan modal yang sangat murah dan rendah!!!..Yeaa murah ok!!..berbaloi kalau korang join program ni, sebab banyak kelebihan yang korang akan dapat. Meh baca lagi apa kelebihan tu ye...

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Nak berniaga dengan Modal Rendah..join Program stuff Baos salees ni

Program Stuff Baos Ayam Lapis ni dijalankan oleh syarikat Global Tradelink (M) Sdn Bhd dibawah jenama Salees. Berniaga makanan mesti laku kan, yela orang kita kan suka makan, lagi-lagi kalau makanan tu lain dari yang lain dan mempunyai kesedapan yang tersendiri. Lagi best, produk jenama Salees ni tiada orang tau lagi, dan kurang persaingan.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Borang penyertaan Program stuff Baos Salees

Kelebihan Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees

Meh nad bagitau apa kelebihan join Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni. Memang banyak kelebihannya weii..

1) Produk yang tiada saingan, bermutu dan Halal
- Ye produk Salees ni walaupun nampak baru, tapi sebenarnya dah lama di pasaran. Nad sendiri pernah rasa beberapa produk dia, korang boleh baca makanan segera daripada Salees Food. Bila ramai tak tau, mesti orang nak cuba kan. Jangan risau, semua produk mereka sangat bermutu dan halal.

2) Modal yang sangat rendah
- Selalunya, kalau nak berniaga mesti tengok modal kan. Program stuff Baos ni, modal sangatla rendah. Bestnya, daftar adalah percuma, dan segala yang diajar juga adalah percuma. Bila korang dah pandai dan bersedia nak berniaga, baru keluarkan modal untuk memulakan perniagaan. Modal hanya RM5000 sahaja untuk seumur hidup.

3) Kursus dan Latihan Perniagaan percuma
- Bila korang join Program Stuff Baos ni, korang akan dapat latihan cara bagaimana menyediakan BAOS, dapat belajar strategi peningkatan jualan. operasi, cadangan kawasan perniagaan dan latihan simpan kira-kira. Sokongan pengiklanan dan promosi juga dibantu. Kornag akan dapat bimbingan yang berterusan dari pihak syarikat. Dan semua ni adalah percuma. Nampak tak, banyak betul korang dapat belajar dengan percuma. Mana nak dapat kat tempat lain..huishh..berbaloi la korang ambil program ni dan berniaga.

4) Bantuan kewangan
- Pihak mereka akan memberi bantuan pembiayaan kepada mereka yang join Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni. Kiranya, korang takkan ada masalah denagn kewangan, dan tak perlu nak pening kepala pasal kewangan. Semuanya diaorang akan tolong.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Peralaatn disediakan

5) Semua peralatan dibekalkan dan menjadi hak milik sendiri
- Ni yang menariknya Program Stuff Baos ni. Dengan modal RM5000 korang akan gerai yang lengkap dengan dapur, gas, dan bahan mentah. Korang dah tak perlu sediakan apa-apa. Pihak diaorang yang sediakan. Bahan habis, korang boleh tambah stok dengan mereka, mungkin yang tu baru kena tambah wang. Tapi untuk permulaan berniaga, diaorang yang sediakan untuk korang berniaga dengan hanya modal RM5000 tu..oii murah kan..semua dapat. Lengkap pulak tu. Bestnya, semua kelengkapan ni akan menjadii hak milik korang terus..Best tak..nad dengar pun, wah!!, menarik sangat..

- Perkakas yang korang dapat dengan modal RM5000 ialah set griller, gerai mudah alih, penyejuk beku, cooler box, apron, sarung tangan. topi, bekas acrylic, pengepit besar, pengepit kecil, mesin timbang digital, kanopi, tuala tangan, beg kertas, pacakging sticker, buku rekod, bunting dan tong gas.

6) Perniagaan yang senang diusahakan
- Kalau tengok, macam buka gerai burger macam tu. Prosesnya pun sangat mudah. Program ni merupakan Stuff Baos Ayam Lapis menggunakan BBQ Chicken slice yang hanya perlu dipanggang bersama roti BAOS. Nampak senang kan. Gas yang digunakan pun memang sangat moden dan sangat senang digunakan. Mereka nak memperkenalkan BBQ Chicken Slice mereka yang memang sedap dan lembut tu.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Hanya grill sahaja

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Chicken Slice separuh masak 

Roti Baos

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Roti Baos Ayam Slice yang dah siap dan boleh dimakan..sedapp..

Nad dah rasa, roti dia memang lembut, ayam lapis sedap, dengan cukup rasa, dan ditambah dengan serunding dan sos yang dicipta sendiri oleh pihak mereka. Memang semua produk dari kilang mereka. Pergh terbaikla..sedapp..serius..sedapp..Memang sesuai untuk mereka yang nak berniaga, atau nak cari duit sama ada secara sampingan atau sepenuh masa.


Kriteria Penyertaan Program Stuff Baos Salees

- Syarat yang dikenakan untuk join program ni takdelah ketat sangat pun. Cuma korang mestilah warganegara Malaysia dan berumur 18 tahun keatas. Diaorang taknak buat ketat-ketat sebab nak bantu korang untuk berniaga dan mencari duit. Bagus kan!!..

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Makanan segera Salees

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
BBQ Chicken Slice kegemaran pelanggan

Kalau korang nak tau, produk Salees ni ditubuhkan oleh syarikat Global Tradelink (M) Sdn Bhd untuk menyediakan hanya makanan halal dan minuman yang mengkhususkan diri pada masakan favourites malaysian "Siap Makan" dalam memenuhi keperluan semua pengguna di seluruh dunia. Kiranya makan segera la. Macam-macam dah produk Salees ni ada, seperti Nasi lemak segera, ansi goreng, BBQ chicken slice, Snek,, pes sambal dan macam-macam lagi. Makanan ni memang sangat sesuai untuk mereka yang pergi travel, belajar, pergi bersantai atau mana-mana la.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Bersama bos Salees

Pencapaian Salees

Kalau korang nak tau lebih lanjut berkenaan Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni korang boleh layari
Global Tradelink (M) sdn Bhd
Address: 3-08, 3rd. Floor, D’Pandan Business Square, Jalan Avenue 2, Kampung Ampang Campuran, 68000 Ampang, Selangor Darul Ehsan
Telephone No: +6017-682 7868
Website: www.salees.com.my
Facebook: http://www.facebook.com/saleesproducts



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Replies
    1. bab tu kena bincang dengan diaorang..huhuhu..

      Delete
  2. Teringin nak ada bisnes sendiri, boleh cuba ni...

    ReplyDelete
  3. Resign jd blogger. Jadi usahawan lak.

    ReplyDelete
  4. Wahhh... Macam best jer program ni. Siapa yang minat tu boleh lah mendaftar.

    ReplyDelete
  5. Bagus konsep bisnes camni terutama pada orang yang tak punya pengalaman dan modal yang besar.

    ReplyDelete
  6. wow bagusnya, tapi i am not into food :( mungkin boleh cuba tapi tak ada passion :(

    ReplyDelete
  7. bgs konsep bisnes ni bagi membantu org yang mula2 nak ceburi bidang bisnes.

    ReplyDelete
  8. ni salah satu alternatif utk anak muda..cuma nak dengan tak nak je kan

    ReplyDelete
  9. Business menarik. Mereka yang minat boleh la mencuba. Modal nak mula pula ok lah tak la membebankan.

    ReplyDelete
  10. Senang2 I boleh jadi Taukeh , x yah modal banyak2 dh boleh start bisnes . Mesti banyak yang jadi taukeh2 nanti lepas baca article ni...haha

    ReplyDelete
  11. amboi nampak menarik jugak ni! mesti lepas ni akan hit!

    ReplyDelete
  12. best kalau dapat buat bisnes denganmodal x besar...peluang untuk menjana ekonomi time sesak2

    ReplyDelete
  13. Ok jgk dgn modal dia 5k. Complate siap barang blh dpt. Peluang mcm ni bkn selalu. Ada rzki blh la buat

    ReplyDelete
  14. Murah jugak tp nak kena check berapa untung jugak neh..haaa

    ReplyDelete
  15. Salah satu platform yg bagus utk tmbh duit poket

    ReplyDelete
  16. Modal ok jugak, dengan peralatan, kursus semua dia ajar. Bagus, untuk bantu lebih ramai lagi yang minat no jadi usahawan.

    ReplyDelete
  17. Wahhh menarik jugak, modal pun tak besar sangat.

    ReplyDelete
  18. Wah, ni kalau buka gerai kat pasar mesti lagi. Modal pun tak banyak

    ReplyDelete
  19. Nampak menarik jer program ni.. Sesuai sangat sesiapa yg nak join ni

    ReplyDelete
  20. Bagus inisiatif yg dibuat.. galakkan ramai usahawan muda.

    ReplyDelete
  21. Bagus program gini..modal pun cam berbaloi dengan apa yg akan kita dapat dr segi peralatan tu..sesuai dengan golongan belia yg nak cuba bidang keusahawanan

    ReplyDelete
  22. Saya sangat menghormati modal insan yang ingin memulakan perniagaan seperti ini. Bukannya melibatkan MLM.

    ReplyDelete
  23. Emi selalu duj teringin nak buat bisnes itu, bisnes ini. Tp tu la, kekangan utamanya adalah modal.

    ReplyDelete
  24. bagus yer peluang bagus untuk mereka yang nak mula berniaga

    ReplyDelete
  25. are you going to open one? I wish to try it out

    ReplyDelete
  26. menarik jugak kalau ada panduan perniagaan macam nie. siapa ynag verminat nanti sy bagi tahu tau.

    ReplyDelete
  27. Memang rendah modal yang diperlukan. Boleh pertimbang business ini.

    ReplyDelete
  28. Sapa2 yang berminat nak tambah duit poket blh try cara ni pula..mana tau rezeki..

    ReplyDelete