hai assalammualaikum

Sebelum ni jarang ambil tau pasal pasangan suami isteri artis ni. Lepas kawan post satu gambar dia dekat instagram, mula tengok semua gambar diaorang. Memang sweet sangat tengok diaorang ni. Siapa lagi kalau bukan Aeril Zafril dan Wawa Zainal. Suka tengok diaorang berdua. Nad layan instagram Aeril, selalu upload gambar berdua dengan isteri, lepas tu caption kadang memang lawak..hahaa..Kalau tengok bila diaorang nyanyi lagu hindustan...pergh..dah macam Shah Rukh Khan dan Kajol..

Pasangan Romantis Aeril Dan Wawa Zainal

Paling romantik bila Aeril buat surprise birthday Wawa. Videonya dah macam cerita hindustan..Diaorang pergi ke Lombok untuk buat surprise birthday Wawa ni. Percutian istimewa ni merupakan hadiah istimewa Aeril kepada isterinya Wawa Zainal sempena ulang tahun kelahirannya. Siap buat tudung khas untuk Wawa lagi..hhaaahha..

Korang dah tengok video diaorang..Kalau belum nah layan..fuh..boleh berimaginasi kau..hahaa.






Sweet kann..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Sentiasa follow perkembangan pasangan romantik ni .sebab CCL minat sangat dengan AZ & WZ ... sweet .. dh tgk full video industan diorang ...sweet gula-gula

    ReplyDelete
  2. jambang si aeril ni pun dah nampak macam pelakon hindustan hahaa

    ReplyDelete
  3. mcm tgh bercinta padahal anak 2 dah..:)

    ReplyDelete
  4. Tetiba rasa diri akak melayang2 tgk video diorg...alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sweeeeeeeeeetttttttttt angat heheheh tersenyum kak juju sorang2 kt opis hahahahhahaha

    ReplyDelete