hai assalammualaikum

Tawaran Diskaun Istimewa Jelajah Iran

Nad suka tengok mereka kaki travel jalan sana sini. Selalunya orang tengok package yang murah untuk melancong. Waktu tu masih ada masa untuk simpan duit. Nad pun suka travel sebenarnya. Tapi, banyak benda penting lagi nak dibuat dengan duit sekarang. Insyallah akan tercapai jugak nak melancong ke luar negara nanti.

Trip ke Iran 4 Musim Dalam 1

Nad nak bagitau, siapa yang teringin pergi ke Iran, korang boleh pergi dengan package yang murah ni. Harga asal RM 7999 tapi ada diskaun jadi RM 4999. Pergh!!, murah dah tu. Google apa yang menarik di Iran, masyallah, cantiknya tempat-tempat dia. Iran terkenal dengan kekayaan sejarahnya dan menjadi antara tempat tamadun dunia dan Islam.Dengan package yang ditawarkan, korang bolehlah pergi melancong ke Iran dan kongsikan pengalaman korang pergi sana nanti.Teruja pulak nad tengok tempat dan tawaran yang diberi.

Dengan harga RM4999, untuk 8 hari 7 malam, korang akan dibawa melawat di Tehran, Shiraz (Persopolis), Yazd, Isfahan and Kashan. Siapa yang suka melancong tu, mesti ada yang teringin nak melancong ke Iran. Bertolak pada 2 Mac 2017.

pakej jadual

PAKEJ JADUAL

Day 1- Ketibaan dan pemindahan ke hotel dan rehat (di Tehran Hotel).
Day 2- Melawat Istana Golestan, havieng makan tengah hari di 13.00 dan pergi Bazaar tradisional Tehran dan shoping sehingga 17.00. Berdoa tentang 18.00 di Masjid bazar, dan makan malam di Tehran Hotel.
Day 3- Selepas sarapan pagi pada jam 9.00 akan Tochal, salah satu perlindungan gunung dan Valey yang paling indah dengan salji. Bermain dan mendaki salji dan bermain kereta kabel. Makan tengah hari di 14.00 dan kembali ke gunung dan mendaki di atas salji pada 16.00. Kembali ke Tehran dan berdoa dengan Imam Zadah Saleh mengenai 18.00 kemudian melawat Bazaar Tajrish dan makan malam di Theran Hotel pada 19.00.
Day 4- Bangun tidur pada jam 6.00 dan bergerak ke lapangan terbang dan terbang di sekitar jam 8.30 sehingga 10.00 untuk Shinaz. memindahkan hotel, melawat Shahcheragh Saint.

Untuk hari seterusnya boleh tengok dalam gambar. Memang macam-macam aktiviti yang korang akan jalankan. Nak pergi sini berkumpulan. Untuk package RM4999 ni, group akan bertolak pada 2 Mac 2017. Tempat adalah terhad korang..cepat-cepat..4 musim dalam 1 tu..siapa taknak kan.


PAKEJ TERMASUK
Penerbangan Antarabangsa dan Domestik
Full Board Menu
7 malam menginap di hotel 4 bintang
Bayaran masuk
VIP Bas -privatedEscorted Bercakap Bahasa Inggeris Guide.

Tempat menarik di Iran

Bestnya Iran, Tengok gambar yang diberi ni. Cantik sangat. Semuanya ni diatur oleh Fahmey vacation Club. En Fahmey ni akan bukan setakat bawa ke Iran, ada tempat lagi yang korang boleh tengok dekat facebook dia Fahmey Vacation Club. Kalau korang nak pergi ke Iran ni, korang boleh contact En Fahmey di no 019- 315 0995.


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Bestnya kalau dapat join...tapi mcm Nad cakaplah kan, buat masa sekarang ni duit tu ada keperluan lain utk digunakan..maybe nextime..

    ReplyDelete
  2. menarik cuma rasa nak ke tempat lain dulu

    ReplyDelete
  3. tengok daripada harga dan itinary dia, nampak berbaloi :)

    ReplyDelete