Kecantikan, Skincare, Deeja Cosmetic, Deeja Cosmetic Murah, Skincare Deeja Cosmetic, Deeja Keayuan Semulajadi, Cantik dalam masa 5 hari, HIlangkan jerawat, jeragat.

hai assalammualaikum

Keayuan Semulajadi Dengan Deeja Cosmetic 

Sejujurnya, nad katakan, nad ni bukanla sejenis orang yang suka pakai produk set lengkap ni. Sebabnya, pernah terjadi sebelum ni, pakai set lengkap satu jenama ni, habis muka naik jerawat. Sejak tu memang malas dah nak pakai skincare yang set lengkap ni. Tapi haritu, nampakla ramai kawan review produk Deeja Cosmetic. Dekat iklan pun ada pasal produk Keayuan Semulajadi Deeja Cosmetic ni, dutanya pelakon Sheery Ibrahim tu.

Deeja Cosmetic Keayuan Semulajadi

Ramai bagi feedback bagusnya produk Deeja Cosmetic ni. Lagi membuak-buak teringin nak pakai bila si Ayujean dengan kak Nina cakap produk Deeja Cosmetic ni memang best.

Yela, muka nad ni, muka jenis sekejap elok, sekejap tak elok. Maksudnya jerawat datang tak menentu. Bila datang jerawat, susah pulak nak hilangnya, jadilah parut jerawat. Sedih tau bila ada orang cakap muka kita teruk, punyalah tanya suami, " abang muka sayang teruk ke??"..mr mafia cakap elok dah, tinggal saki baki tu"...ala sedihnya..paham-paham jela perempuan kalau sebut pasal kulit muka, sensitif oo..

Pengalaman Menggunakan Deeja Cosmetic

Teruja bila dapat pakai Deeja Cosmetic

Akhirnya, nad cuba juga set lengkap Deeja Cosmetic ni. Wajah sebelum ni memang dah pulih, tapi bila tengok dekat, adala parut yang tinggal dengan muka yang kusam. Gambar dekat atas setelah 4 hari pakai Deeja Cosmetic. Baru 4 hari dah best..hahaa..

Deeja Cosmetic boleh memutihkan, menggebukan dan buat muka nampak glowing dalam masa 5 hari. Sesuai untukkulit muka berjeragat, berjerawat, pigmentasi, berminyak, wajah kusam, gelap dan berparut.

Set lengkap Deeja Cosmetic 5 dalam 1 ( Sabun, Toner, Krim Siang, Krim Malam dan Krim Nano )

Selalunya memang susah nak konsisten pakai set lengkap ni. Tapi sebab nak cantik, nak nampak ayu, kenalah rajin dan konsisten. Lepas dapat je Deeja ni, nad terus guna. Set lengkap Deeja Cosmetic ni ada 5 benda dalamnya iaitu Sabun muka, Toner, Krim Siang, Krim Malam dan Krim Nano.

Baca Arahan dahulu

Masa nak pakai tu, ikut arahan kotak ye sayang-sayang sekalian. Tau teruja bila dapat apa kita nak, tapi arahan pun kena ikut..hehee. Barulah takda masalah dekat kulit.


Video Bagaimana Nad Pakai Set Lengkap Deeja Cosmetic. Sejak pakai Deeja ni, muka lembut je..best gilos..

Penggunaan Deeja Cosmetic untuk Waktu Siang

Penggunaan Deeja Cosmetic Untuk Waktu Malam


Ok ni cara pemakaian Deeja Cosmetic:
1) cuci muka dengan sabun pencuci deeja warna oren tu..wangi bau dia..
2) pakai toner
3) untuk siang pakai krim siang yang nad pakai tu..
4) untuj malam, lepas cuci, pakai toner, pakai krim malam, kemudian krim nano..siap..pastu tidur.

PERHATIAN UNTUK KULIT SENSITIF:
Di awal penggunaan, dinasihatkan agar memakai krim malam selang satu hari supaya dapat dilihat reaksi pada kulit. Maksudnya ada tanda-tanda seperti merah, mengelupas atau seangkatan dengannya. Jika tiada masalah teruskan penggunaan tetapi jika masalah jarakkan penggunaan kepada selang tiga hari. Raksi mungkin berbeza mengikut kulit.

Kesan Penggunaan Selepas Menggunakan Deeja Cosmetic

Korang kena paham, setiap produk ikut kulit masing-masing, ada yang serasi, ada yang menunjukkan tanda-tanda sedikit. Biasalah kulit kita tak serupa. Tapi untuk nad, Deeja Cosmetic ni sesuai dengan kulit nad. Cuma nad perasan, masa pakai pencuci muka dia, nad akan rasa pedih sikit tapi tak menunjukkan kemerahan atau tanda lain. Mungkin sebab dia nak mematikan segala benda kotoran dekat muka ni. Untuk toner, krim siang, krim malam dan krim nano, nad pakai semua ok.

Dan dalam masa 4 hari nad pakai, alhamdulillah, muka nad jadi lembut sangat. Betul!!, nad boleh bayangkan macam mana muka bersih daripada jerawat. Takde kasar, takde macam kertas pasir..hahha.

Walaupun masih ada parut, tapi bila nad pakai set lengkap Deeja Cosmetic ni, muka rasa macam bersih daripada segala kekotoran. Ya Allah suka giler. Dan kerana nad bersisplin menggunakan set lengkap Deeja Cosmetic ni, jerawat pun memnag susah nak naik. Yup, tu yang nad suka.

Result setelah 2 minggu menggunakan Deeja Cosmetic.

Ni la muka nad setelah 2 minggu menggunakan Deeja Cosmetic. Cuma pakai krim siang Deeja. Muka pun dah tak kusam, jerawat malu-malu nak keluar, kadang tak keluar langsung. Parut hampir hilang.

Masih ada lagi baki Deeja tu, nad rasa boleh tahan berbulan tu, sebab penggunaanya pun sikit je. bagus kan..

Testimoni Terkini

Nad nak share dengan korang testimoni seorang pengguna Deeja Cosmetic yang sangat menakjubkan apabila melihat perubahannya. Disebabkan terkena minyak panas, wajah yang teruk telah berubah menjadi yang sangat cantik.

Muka terkena minyak panas

Semakin pulih dengan penggunaan Deeja


GARA² MINYAK PANAS KULIT WANITA INI LEBIH CANTIK DARI SEBELUMNYA
==============

Apa yang korang akan lakukan sebaik terkena minyak panas? Bukan sedikit ye tapi sebahagian dari kulit muka korang. Inilah mimpi ngeri yang berlaku kepada wanita ini.

Sebaik terkena minyak panas, wanita ini mendapatkan rawatan dari hospital. Tapi, masa yg diperlukan untuk sembuh lebih lama. Selepas itu, dia menggunakan gel aloe vera untuk merawat luka dan pada masa yang sama dia berharap gel ini dapat membantu menghilangkan parut pada wajahnya. Tapi lain pulak jadinya, muka berminyak, tak
tak bermaya, jerawat pn mula la tumbuh tapi parut tak hilang-hilang juga. Sedih kan, lain kita harapkan,jadi lain pulak.

Dek kerana tak tahan dengan masalah kulit yang semakin menjadi jadi, dia mula mencari ikhtiar lain. Dengan lambakan pelbagai produk di pasaran Nurul lebih berhati hati dalam produk yang terbaik dan bermutu. Apa yang penting produk tu selamat, mendapat pengiktirafan dari KKM dan mampu menghilangkan parut besar pada wajahnya.

"Saya cuba tengok² produk skincare di facebook. Mulanya saya nak try set skincare lain, tapi tak tahu mcm mana saya boleh tertarik nak mencuba produk deeja cosmetic ni lepas tengok testimoni² yang cukup banyak dari pengguna. Saya nak tahu kesannya berbaloi tak dgn masalah parut saya yang teruk ni. Tak sangka akhirnya mmg produk ni terbukti berkesan. Banyak parut saya dah hilang hanya sebulan pemakaian dengan sangat² konsisten. Alhamdulillah husband dan family saya pun berpuas hati dengan perubahan ni.


"Masa mula² nak cuba skincare saya paling takut ada pengelupasan. Tapi inilah yang buat saya sangat² puas hati dengan deeja cosmetic bila parut kat muka saya dirawat tanpa apa² pengelupasan dan tak ada pedih².

Alhamdulillah, Deeja bantu wanita ni 

"Saya mula menggunakan Set Deeja Cosmetic 5in1 dan diamond foundation dan alhamdulillah sebulan lebih bersama Deeja Cosmetic kulit saya dah bertambah baik. Jerawat pun dah kurang kulit lebih halus dan lembut dari dulu", tambah Nurul.

Nampak tak perubahan dia. Alhamdulillah, Deeja Cosmetic bantu wanita ni memulihkan kulit mukanya. Hah korang jangan teragak-agak lagi. Cepat dapatkan Deeja Cosmteic ni.

Sekarang, bukan nad je terjebak, kawan dengan sepupu pun dah terjebak dengan Deeja Cosmetic ni..hahahaa..Apa lagi korang, jomla kita bersama-sama pakai Deeja.

Untuk yang berminat untuk dapatkan Deeja Cosmetic;

Harga Set 5 in 1 Deeja Cosmetic: RM85.00 (SM) | RM90.00 (SS)
Facebook : Deeja Cosmetic HQ
Instagram : https://www.instagram.com/deeja_cosmetic_hq/
No. Tel : 019 6945950
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Makin cantiklah semua mak² dara KBBA9 ni, hehehee! Tapi memang puashati guna Deeja ni.

    ReplyDelete
  2. seronoknya kalau pakai dapat kesan yg bagus.. kalau melibatkan muka ni mesti semua berjaga² kan.. bagusnyaa Deeja Cosmetic nih..

    ReplyDelete
  3. Bestkan Nad pakai produk Deeja Cosmetics nie..

    ReplyDelete
  4. pemakaian berterusan insyaallah akan bt kulit lebih cantik dan sihat :D

    ReplyDelete
  5. Akak mula mula dulu rasa pedih skit bila guna toner. Tapi kejap je. Paling suka krim siang & pencuci tu

    ReplyDelete
  6. Patutlah makin lama makin cantik Nad ni.. Macam anak dara je muka.. Cun melecun...

    ReplyDelete