hai assalammualaikum

Promosi Dominos, 2 Pizza Harga RM 30


Haritu, nad ada belanja keluarga Dominos. Sebab nad ada voucher Dominos, nak guna, jadi malam tu, cakap dengan mak tak payah masak. Voucher Dominos nad dapat untuk pizza regular, roti dan dua air tin. Jadi nad ada dua voucher, cuma dapat dua pizza Dominos set. Keluarga pulak besar, ramai, memang tak cukupla dua pizza je.


Jadinya, nad tambah la lagi dua pizza. Masa tu pilih satu-satu, tapi lepas tu orang kaunter tu cakap, apa kata beli pizza dengan harga promosi diaorang iaitu beli dua pizza Dominos dengan harga RM30, tapi ade extra bayaran ikut clasic, dan firat class pizza kita pilih. Ala kalau korang tengok menu, ade tulis situ tambah RM 1, 2..dengan berapa lupa la. Nad pun okla..sebab bagi nad dua pizza dengan harga RM30 dah kira murah.


Untuk voucher nad pilih Chicken BBQ, dengan Smoky Beef and Chick. Untuk promosi nad pilih pizza Classic chicken dan Prawn Sensation dengan saiz regular. Untuk harga promosi nad kena bayar RM36 sahaja untuk dua pizza. Murah kan. Ala sekali sekala untuk keluarga.

Malam tu bawak balik, habis diserbunya. Memang dah kelaparan sangat..hahaha. Empat pizza pun tak cukup oiii..haishh..kleuarga besar macam ni la..hehehe.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. yeayyyyy dah abis pantang nak makan dominooooo hehehhe

    ReplyDelete
  2. wah.. sedapnya... lama tak makan pizza

    ReplyDelete