GULA-GULA MINCE , GEL COOL ROSE, KUNYAH GULA-GULA MINCE, SAPU GEL COOL ROSE, KURUS, TIPS UNTUK KURUS, CARA UNTUK KURUS, CARA KURUS DENGAN MUDAH

hai assalammualaikum

Gula-Gula Mince Dan Gel Cool Rose 


 Setiap hari asyik pandang cermin je, cek lemak sana sini. Tak kat perut, kat bawah dagu, tak pun bawah lengan, sampailah ke peha. Stress nampaknya..kalau boleh nak ramping, ada bentuk, dan boleh selit sana sini.. Setiap tahun, mesti korang ada azam kan?? Salah satu yang wajib masuk dalam kategori ialah nak kurus. Apa kata korang capaikan azam korang nak kurus tu dengan dua produk yang nad nak kenalkan ni. Kurus dengan mudah, selamat dan sihat. Hanya kunyah gula-gula dan sapu gel..hah!!..best kan..Dua produk dari Dimar iaitu Gula-gula kurus Mince dan Gel Cool Rose.

Meh nad cerita details tentang dua produk ni..

Cara Untuk Kurus Dengan Mudah Dan Selamat.

Gula-Gula Mince


Mince diformulasikan dengan rasa masam manis , sangat sedap dikemam dan sesuai untuk mereka yang sibuk serta nak cepat dan takut telan capsul. Mince dihasilkan daripada bahan semulajadi iaitu Guarana, Garcinia, White Kidney Bean dan Vitamin C. Ia jugak telah mendapat kelulusan dari Pusat Racun Negara.

Tak Ada pun Pantang larang time mengamalkan Mince nih, Cuma disarankan minum 3-4 liter air kosong sehari..Makan nasi 2 kali sehari, kalau boleh segenggam sahaja supaya dapat memenuhi karbohidrat yang kita perlukan seharian.  Sebenarnya bila ambil Mince ni, dia secara automatik akan kurangkan selera makan kita tanpa disedari. Makan sikit pun dah kenyang. So korang jangan risau lapar ok…


CARA PENGAMBILAN SWEET SOUR CANDY : 
Amalkan 1 Biji Sebelum Sarapan (Seeloknya 30minit sebelom Bfast)
Amalkan Sebiji lagi Sebelum Makan malam (30 minit Sebelom ye)

Kenapa Mince lain daripada produk kurus yang lain???
Kerana ....
MINCE ni rasanya sedap, masam-masam manis
MINCE ni mudah untuk dimakan, hanya masuk dalam mulut dan hisap macam gula-gula
MINCE ni terbukti berkesan
MINCE ni boleh kawal selera makan
MINCE ni senang untuk dibawa ke mana-mana
MINCE ni tiada seberang kesan sampingan
MINCE ni kesan seawal 14 hari

FUNGSI HEBAT MINCE atau GULA-GULA KURUS : 
- Membantu menyingkirkan lemak
- Menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan
- Menghalang pembentukan lemak
- Mengawal berat badan
- Dapat menghentikan penyerapan lemak
- Meningkatkan metabolisme tubuh
- Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
- Membuang toksin dalam tubuh
- Mengawal kestabilan gula dalam darah
- Meningkatkan imunisasi tubuh
- Agen awet muda
- Bertindak sebagai Anti Kanser
- Menurunkan kolestrol

Gel Cool Rose


Gel cool rose ni sebenarnya fungsi dia membantu mengurangkan berat badan. Macam nad, sebab perut buncit..nampak je kurus tapi sebenarnya buncit. Suami pun pakai, sebab hari-hari tengok perut sebab buncit..hahaha..

Hah kalau korang nak tau, Gel Cool Rose ni bukan sahaja dapat mengurangkan berat badan malah melembutkan kulit dan kalau ada sesiapa yang selulit pun sesuai pakai. Dan kalau nak tau, bila pakai gel cool rose ni, paling best part gel ni sejuk je bila sapu dekat kulit dan bau wangi semerbak satu bilik. Sejuk beranginnn je kulit. Fuhhhh, syiokkk.

Sebab ape & Kenapa korang H.A.R.U.S miliki Gel Cool Rose nih.... 


Sebab .....

- Rasa Sejuk Kulit Bila Sapu
- Tidak Melekit pada tapak tangan
- Bau sangat wangi yang Syok
- Tube Kecil yang sangat Senang dan Mudah untuk dibawa ke mana sahaja

Antara kelebihannya selain menjadi agen penghapus lemak ia jugak mampu.. 
- Menghilangkan kesan stretch mark pada kulit
- Memperbaiki struktur kulit kering dan melembutkannya kembali.
- Menghilangkan kulit kering dan pecah
- Membantu membakar lemak bawah kulit
- Merawat selulit dan rekahan kulit
- Pelembap untuk merawat dan mencegah kulit kering
- Melancarkan peredaran darah dengan meningkatkan pengangkutan oksigen dan lain-lain lagi


Cara Pakai :
Sapu dan urut dalam keadaan membulat untuk kesan yang lebih efektif seluruh badan secara perlahan-lahan.

Harga Produk Asal:
Gula-Gula Kurus Mince - RM80 (termasuk pos)
*promosi: beli 2 - RM140 (free pos)

Gel CoolRose - RM60 (tidak termasuk pos)
*promosi: beli 2 - RM120 (free pos) + free gift

Promosi sehingga 10 Disember
Dimar tengah buat promosi diskaun untuk dua barang ni..cepat-cepat grab korangg..

2 Gula² Kurus Mince + 1 Gel CoolRose :RM190
(Free pos+ Free Skipping + Free Tape + Free Kalendar 2017 )

Jadi nad sarankan gunalah kedua-dua produk dimar ni. nakkurus secara sihat , mudah dan selamat.

Untuk melihat testimoni atau nak tau lebih lanjut korang boleh layarai:
Website :http://www.dimarexclusive.com/
Facebook: DIMAR Gula Gula Kurus
Instagram: @dimar_official
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. senang la kan klu telan kapsul macam ni..sambil wt keje pun leh kunyah...hehhe

    ReplyDelete
  2. gel cool rose tu menarik perhatian

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah banyak produk kat Malaysia ni kan Nad..tinggal pilih mana yang terbaik utk kita..Apalagi kalau yang senang cara pengambilan dia..kunyah2 jer...tengah2 sibuk layan anak kunyah sebijik..hehe

    ReplyDelete
  4. nak kekal sihat dan kurus gak.. nampaknya kena cuba gak 2 produk ni!

    ReplyDelete
  5. bagus roduk ni.. yanie suka sgt dengan gel cool rose..lega perut tau..

    yanieyuuf.com

    ReplyDelete
  6. bagus...tak perlu susah susah diet yang tak tentu hala...

    ReplyDelete
  7. gula gula tak berapa ngam.. tpi tertarik dengan lotion gel yg sjuk tu

    ReplyDelete