hai assalammualaikum

Si Dia Sentiasa Menunggu - Bila dah sayang, pasti dia akan tunggu kekasihnya tu. Bila dah berasmara dana, pasti die takkan cara lain. Bila kekasihnya sakit, dia setia menemankannya. Bila kekasihnya menjerit kesakitan, dia seperti merasainya. Itula kekasih yang sentiasa bersama kekasihnya. Cinta akhir hayat kot..heheeh..

Dia akan selalu mengingat setiap kejadian yang dia lalui bersama kekasihnya, bahkan mungkin kejadian yang kekasih sendiri sudah melupakannya, karena saat itu adalah sesuatu yang berharga untuknya. Dan saat itu, matanya pasti berkaca, karena saat bersamamu itu tidak bisa selalu berulang.


 Kisah Si Putih dan Mona..hhhahha..Si Putih setia menunggu kekasihnya Mona sehingga baik. Setiap hari menunggu di depan pintu sangkar Mona...alahai Putih..gentle sangat la ni..sweet kapel la ni.. Tapi setiap kali nad buka pintu sangkar tu..Si Putih tak sabar nak terkam Mona..motifnya itukah..adehh..Maaf ye Putih, Mona terpaksa dikurung dulu..nak bagi dia sihat sepenuhnya...lepas tu nak buat ape..buatlaaaa....ayoyoyo..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Ya Allah, sweetnya kucing-kucing ni. Eh kak Nad dgn husband pun sweet juga hehe selalu berkepit Nad nak relation camtuuu <333

    ReplyDelete
  2. ehem.. nk buat apa buat la..hahaha

    ReplyDelete
  3. kesian..penantian satu penyiksaan.heheh

    ReplyDelete
  4. kesian..penantian satu penyiksaan.heheh

    ReplyDelete
  5. kembang nya ekor kucen tu nad mcm piko jer..keke

    ReplyDelete
  6. ada makna rupanya ye... singgah dari IG dan follow sini Nad 782

    ReplyDelete
  7. Suka nengok kucing... tapi tak suka bela... comey meow2 tu... :)

    ReplyDelete
  8. uihss si putih..sabaq ya dulu hehehe... bg mona sihat duku.. nnt baru bersemangat hehehh

    ReplyDelete
  9. Setianya dia menunggu kekasih hatinya

    ReplyDelete
  10. Salam, haha adoi, patutlah setia menunggu~ :p

    ReplyDelete