hai assalammualaikum


Piala AFF Suzuki 2014 : Malaysia Naib Juara : Tamat la sudah Piala AFF Suzuki 2014 antara Thailand dan Malaysia. Start pukul 8 malam tadi..macam biasalah, nad mesti jadi macam SINI..hahaha..tapi jejaka mafia paksa suruh tengok..konon die cakap kalau aku nengok Malaysia akan menang..hahaha..sampai macam tu sekali..tapi tak sanggup deh nak nengok..tapi bila gol pertama Malaysia..yeahhhh...lepas tu goal lagi..yeahhhh..dan goal lagii...yeahhh..jerit masa tu..hahaa..


Punya kita yakin Malaysia akan menang dan mengharapkan Malaysia menang bila mendahului 3-0..kalau boleh jangan bagi Thailand masuk gol..Tapi hampa..bila kene tendangan percuma ..ku pikir tak gol dah dah di tapan dengan penjaga gol..tapiiii...Si Hensem tu datang dan menjaringkan gol..perghh..mana dia muncul pun tak tau..aiyarkkkk...dan lagi satu gol untuk Thailand...


Kemenangan berpihak kepada Thailand...Walaupun Malaysia mengatasi 3-2 di tempat sendiri, namun dari kiraan agregat, kemenangan berpihak kepada Thailand kerana telah sedia mengutip 2 ata di negara mereka sendiri.. ermmm..Adat bermain ada menang ada kalah..bola itu bulat..apa-apa boleh terjadi..eheh ape aku melalut ni..haahha...Harimau Malaya dah buat yang terbaik..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Tahniah juga untuk team Harimau Malaya...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.. nadia,

    takper kita cuba lain tahun.. janji jangan cepat mengalah.. cuba dah terus cuba..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Apa pun tahniah untuk Harimau Malaya...

    ReplyDelete
  4. Hahhahaah si handsome eh kak Nadia? Haah memang handsome pun nak marah pun takleh haha T_T

    ReplyDelete
  5. rasa macam nak suruh pengadil tiup wisel separuh masa pertama je habis.. pengadil ngongek

    ReplyDelete
  6. Harimau Malaya sudah buat yang terbaik.

    ReplyDelete
  7. Tgk gak game mlm td. Good game.. tahniah buat mereka...

    ReplyDelete
  8. Harimau Malaya tetap dihati :)

    ReplyDelete