hai assalammualaikum

Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Dah Sampai - Alhamdulillah keputusan pemenang untuk Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk dah diumumkan.. Nad tau pun lepas kak mia komen ucap tahniah..eheh..terus pergi ke blog kak Mialiana tu. Rupanya pengumuman pememnang dah dibuat. Tahniah kepada pemenang. Terima kasih kepad Kak mia dan Pihak Malaysia Bugslock - X Cube Enterprise  memilih nad sebagai salah seorang pemenang giveaway ni. walaupun bukan dalam bentuk cash, dapat bugslock gelang ni pun dah ok..sebab memang berguna untuk keluarga nad yang lain..

Haritu nad balik kampung, bawak Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk ni, semua orang tak caya yang gelang ni boleh halau nyamuk. Nad pun bagi mak satu..tak tau la mak guna ke tak..ehhe..lepas tu akak nad beria nak..sebab harga pun tak mahal.. Jadi nad dah dapat hadiah ni, bolehla bagi dia..bila dah habis nanti barulah die nak beli..belilah..hehee.. Ni entry nad berkenaan bugslock gelang ni..memang berkesan http://miszrockers.blogspot.com/2014/12/tiada-gangguan-nyamuk-dengan-bugslock.html



Hari ni tengok peti surat ade bungkusan daripada pos express...entah bila posmen lalu pun tak tau..tengok nama company dah tau dari siapa..hehee..tadaaa..dapat empat utas gelang Bugslock Penghalau Nyamuk..Nad memang tunggu barang baru buat entry..hehhehe...


Tiada nyamuk tiada denggi dengan Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk

Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk yang ORIGINAL dari Korea
boleh dibeli secara online di :- 
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad, wahh taniah. bestnya.. sheila tak sempat nak joined giveaway ni hihiii

    ReplyDelete
  2. Tahniah..bertuah ni.dapat 4 sekali ..bertuah punya budak...ekekekekk

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah.. lepas ni seriklah nyamuk nak dtg dekat.. :D

    ReplyDelete
  4. Wargh Nad...blanja satu...kihkihkih..

    ReplyDelete
  5. Wargh Nad...blanja satu...kihkihkih..

    ReplyDelete
  6. Nyamuk ada kaki x lari ni..haha

    ReplyDelete