hai assalammualaikum



Wordless Wednesday : Bukan Pendendam - Ini adalah betul..banyak bendadah berlaku dekat nad..tapi nad bukan jenis melenting..meluahkan hanya dengan orang tertentu yang pandai simpan rahsia..Kalau perkara itu its nothing yang remeh temeh , mungkin nad dapat lupakan sekelip mata, tapi kalau perkara yang memalukan dan memang tak boleh nak accept, nad maafkan orang tu, tak berdendam pun tapi nak lupakan mengambil masa. Biarlah orang nak buat kita jangan kita buat orang.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Ena tak sebagus kak nadia.. masih sukar untuk memaafkan orang dalam sekelip mata

    ReplyDelete
  2. Ramai yang maaf hanya di mulut
    Di hati tiada siapa yang tau kan?
    Sama sama kita berusaha supaya hati dan mulut seiring. InshaaAllah

    ReplyDelete
  3. kadang2 sy rasa semua yg tak kena tu, semua salah saya. haih. masalah jugak ni.

    ReplyDelete
  4. KF plak mcm ni .. jenis x fikir what had people done to me.. Allah is my priority, so whatever u do is based on what he asked u to do. forgiveness is a must. so just keep going and let it go to follow the flow

    ReplyDelete