hai assalammualaikum

Sarapan Pagi Di Restaurant Bayu Beach Resort -  Setiap pagi Beach Resort akan menyediakan sarapan dan mereka akan bagi kupon untuk 4 orang makan secara free. Budak bawah 7 tahun free tapi atas 7 tahun kene bayar..kalau kupon tu dah cukup 4 orang jadi yang sorang tu kene bayar, sebab kupon tu hanya untuk 4 orang sahaja dapat free sarapan. Perut pun dah lapar sebab malam tu dah membuang banyak..hahahha...Pagi ni bersarapan bagi isi perut balik

Ni la dia sarapan pagi.

Nasi goreng, mee goreng, telur hancur, ayam, buah-buahan...pagi tu nad sarapan nasi goreng, telur hancur dengan ayam.


Ada juga roti bakar


Siapa yang tak suka makanan berat, kat sini juga disediakan makanan bijirin..Nad makan semua je..haaha


Oh ada promosi dari 1 Nov- 31 Dec


Bot sebagai hiasan..hehhehe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Klo saya pon suka rasa semua...skit2...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... nad,

    mselim3 dah gi kat sini.. memang best.. terbaik.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. rasa jer semua.. janji kenyang hihii

    ReplyDelete
  4. Yummmm dap yer breakfast kt hotel...meriah..kalo sis mesti nak cuba semua...hehehhe

    ReplyDelete
  5. Rugi kalau makan sikit kan...hehehe...Bestnya dpt breakfast kat hotel ☺

    ReplyDelete
  6. kalau buffet breakfast ni, kite makan macam lunch + dinner.. hahahahaha.. semua bantai makannn....

    ReplyDelete
  7. kne lepak sejam dua klu buffet

    ReplyDelete
  8. stended buffet brekpes di hotel, semua nak rasa..sbb lapar

    ReplyDelete