hai assalammualaikum

walaweh dah lama x jenguk blog (ini ayat semua poyo)..hahaha..haii korang sume..lama dah nad tak blogwalking kan..line internet yang menghalang nad nak blogwalking dan buat entry..yang ada pun autopublish..okla kan..ni pun dapat on9 kat opis..keje sabtu..sob..sob..tapi nasih halfday je..hehe..ni nad nak join GA yang dibuat Mak Dara..sape tak kenal..sepak nak..huhhu..nad dah ditag oleh Apit..sapa tak kenal apit..belasah nak..hehe..sape yang tak kenal lagi pegila terjah blog diaorng erk..ok stop membebel..jom join segmen ni..tempek banner..nak join lik banner..




58 buah hadiah hadiah hebat sedang menanti untuk dimenangi!!! Semua hadiah tersebut adalah ikhlas dan tajaan daripada 30 penaja dan juga teman bloggers Mak Dara...kau tengok ramai sponsor die..jom la join

mangsa terhormat:



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. terima kasih Nadia kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hye kakak..terima kasih mentag diriku ini..hehe..Lyeen join ni...tgh buat entry..ahahha:D

    Good luck taw..:D

    ReplyDelete
  4. anis dr ga yg sme

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom bce entri ni.khas utk wanita.moga brmanfaat.

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/sebenar-benar-bahagia-wanita-aku-terima.html

    ReplyDelete
  5. banyaknye penaja.. ape pun gud luck r ye!

    ReplyDelete
  6. good luck akak! deno pun dah join tadi :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. ........._
    ......../..(|
    .......(....:
    .....__\....\.._____
    ...(____)...`|
    ..(____)|....'|
    ...'(____).__|
    ....(___)__..|_____

    ReplyDelete
  9. ........._
    ......../..(|
    .......(....:
    .....__\....\.._____
    ...(____)...`|
    ..(____)|....'|
    ...'(____).__|
    ....(___)__..|_____

    ReplyDelete
  10. good luck nad :)
    didiey pown join...hehe

    ReplyDelete
  11. Good luck Nadia. Ramai yang join ga ni..

    ReplyDelete
  12. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. gud luxxx sis ~

    lame xbertandang disini ... najihah bz sekarang . soriiii

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  17. tahniah awak tersenarai sbg salah seorg pemenang segmen mak dara

    ReplyDelete
  18. Aida singgah sini.. la nie baru ada kesempatan nak terjah blog blogger yang join Segmen nie. hehe :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete