March 2012
haii..assalamualaikum...
sumber ni diambil dari metro online..baru baca..geli2 tk serangga ni..
dah kne pepijat pun dh truk..apath lagi klo kne binatang ni...
mari baca sma2..info tuk sume..

 ni artikel miszrockers baca





JAKARTA — Serangan serangga Tomcat atau kumbang Paederus sejak beberapa hari lalu kini semakin menggemparkan penduduk beberapa kawasan di Surabaya, Jawa Timur apabila jumlah mangsa semakin meningkat.Sehingga hari ini sejumlah 48 orang dilaporkan tercedera akibat bersentuhan dengan serangga itu dan terkena racunnya.Mangsa yang bersentuhan dengan serangga itu biasanya mengalami masalah kulit timbul bintik-bintik, gatal berair dan meninggalkan bekas hitam pada kulit.

nak baca lebih lagi..klik link bwh ni..
haiii..assalammualaikum...
miszrockers tgh bekerja ni..tapi amik kesempatan sekejp..nak crite somthing..haishh
apela nak jadi budak2 zaman sekarang..miszrockers pun budk2..(persn lebh)..hhhheee..
budak ni kalo buat x penh pk perasaan mak ayah..
x penh pk orang sekelliling ape..dia ingt bnde ni mainan...nak main sorok2..
ingt mak yah kira smpai sepuluh..pastu hang p nyorok...alloo..dh 15 tahun kot..akal ade..

adushh..emo plk miszrockers ni..mn x mrh..miszrockers pun klo stress duk p masuk blik..kunci pastu dgr lagu kuat2..klo..kdg2 miszrocekrs pun de kecik ati ngn maka ayh..tapi nasb ade kakk miszrockers leraikan..dalam marh2 miszrockers syg mak ayh miszrocekrs..diaorg bnyk bantu miszrockers...dari kecik dijaga smapi besr...
miszrocekrs xkn terpikir nak lari dr umh pun...

ni kes pasl kat kuantanla :
 Seorang pelajar perempuan Tingkatan Tiga hilang dipercayai dilarikan tiga individu tidak dikenali ketika keluar membeli kad tambah nilai prabayar di sebuah premis kira-kira 100 meter dari rumahnya di Taman Tas, di sini petang semalam.

Mangsa, Siti Nurfatihah Mahadi, 15, keluar ke premis berhampiran kira-kira jam 3 petang bersama dua adiknya, Muhammad Syahmi Aiman dan Siti Nurul Aishah, masing-masing 11 tahun, sebelum ditarik seorang lelaki memasuki sebuah kereta jenis Honda Ungu.
kononnyer hilang..tapi upernyer suh org len angkut die p umh temn lelaki..apela budk ni pk..den pun x tau nak kbo..sbo jele..prihatinnya masyrkt ttg budk hilg tapi klo jd mcm ni takut msyrkt akn jd mls..ermm
sabo2..kang mrh x sudh2..

p/s: sentiasa prihatin tentg kejadian yang berlaku di sekeliling walaupun benda itu sebaliknya..sekurang2nyer kite dpt membantu ape yang terjdi sebnrnyer..
haii asslammualaikum..sebelum tdo nak crito ni...
ermm..miszrockers punyer shoutbox de tulis expired...so miszrockers x dpt tgk shoutbox miszrockers.
shoutbox ni de expired ke..kata org kne byr ke sekrg....ermmm..
.cube msukkn email ng pasword die kate email tu x penh dftar..adoyaiii...dah banyk sgt email ni...
ni la padahnyer dh lama x update blog..sedihnyerr..nak bork dgn member2 blog pun dh x dapat..
mcm ne ni..ade spe2 leh tolg selesaikan..sedihla...
nak shoutbox..nak shoutbox.....nak shoutboxx..(dah habis menjeirt ni)
ermmm.....plezzzz

p/s:kalo de spe2 leh selesaikan atau ade langkah terbaik tolg kongsi
haii semua....assalammualaikum..
pekbo korang..mesti sihat kan..alhamdulillah..hehehe..maaf la..miszrockers dh lama x berceloteh kat facebook ni..ermmm..nak citer shedih..dah la sebelum ni demam..tapi miszrockers kuatkan semangat tuk sihat..hohoho..rockers katakan..jangan mengeluh bile sakit..itu ujian darpada Allah..apa Allah bagi kita terima je..ada sebab mengapa Dia buat begitu..mungkin nak ajar kita cara bersabar..(mcm miszrockers)..hehhehe...ermm..alhamdulillah..sekarang dah sihat seperti sedia kala..kalo x cendol a.k.a mukus asyik kuar je..pulih sebb p klinik..hohoho..trima kasih doktor sebb bg ubat yang menyihatkan tubuhku..hohoho...mse skit ngadu kat mak..mak ajk p klinik..thats my mum..sentiasa merisaukan anknyer..love u mum..muuaahh..

hbis dh citer demm..cek nak citer betapa sushnyer hidup tanpa laptop or komputer or seangkatan dgnnya..(nak taip bnayk pulak..paham2 sudh)..dan yang paling penting INTERNET..that very IMPORTANT..
dgn internet la kite leh cari macm2 maklumat...(ke men fb je)..hohohoho...ermmm...dua dlam satu..hehehe..crite sedih dahla demm..pastu laptop wat hal..kekasihku ini wat hal lagi..hohoho..laptop la kekasihku..hehee..keksih kedua selepas yang si jejaka mafia..huhu..biasalah..laptop murah..dh dibelai..dh menatap 24 jam pun wat hal gak..tapi nasb x truk mne...untg ade jejaka mafia..leh tolg miszrockers..sepnjg my lappy xde..ermm tdoq awai..hahahha..x penh2 diwat..bile lptop xdok..dok dgr lagu je kat tepon smpai tepon bateri hbis..brp hari kat kedai..dekt seminggu kot sebb kene ikut jadual jejaka mafia free..klo die x free xd ptla nk amik laptop..(padahal laptop siap sekejp je)..tapi nk wat mcm na..kne le paham koje jejaka mafia tu..mmg sepnjg laptop rosk..dok x tau nak wat pe..tgk tv klo de crite best je..punyer la sush nak hidup tanpa laptop..hoho..

yang paling sush..nak update blog ni le..huhuhu...miszrockers ni dh ketagih skrg..uishh bukan ketagih dadah ka...nak kene pelakung..ketagih fb ngn blog..hehe..jgn mrh..yela dgn laman sosial ni la buat hati kite gembira..ade temn..nak kaco..nak kne buli..hahaa...tapi alhamdulillah..my lappy dh pulag..keksihku sudh pulang..terima ksih jejaka mafia sebb tolg bw pulg kekshku..huhuhu...dh elok..trus update blog..hehe..TADAAAAAA.....

ok..crite len akn dismbung ...zzzzzzzzz.....=p..nite u all..
haii assalamulaikum..
miszrocekrs x dpt bnyk ckp harini..miszrockers tgh selsema..pns dlm..
doakn miszrockers cept sembuh ok..sgt x selesa ni..
nk wat kje pun x de mood..nak tdoje rs..ermmm..
maaf mszrockers dh lama x update blog..
misz u all..